Jan Forsell Golf Academyn talven 2020-21 opetustarjoukset


Jannen talven opetuspaketti 2020-21

Hei Golffarit,


Opetustoiminta Kulloossa on päättymässä. Lokakuun loppuun olen vielä Kulloossa ja annan opetustunteja studiossa ja sään salliessa kentällä. Suunnitella sinulle samalla talviharjoitteluohjelma.

Marraskuussa opetukseni siirtyy Golf Areenan uusiin suurempiin tiloihin osoitteeseen Niittyrinne 2, 00270 Espoo, Suomenojalla vain 200 m edellisesta paikasta. Golf Areenalla kaikilla vuokrattavilla harjoituspaikoilla on simulaattorit ja minulla on tietysti käytössä omat laitteeni.

Talvitarjoukset!

- 5 x 50 min opetuspaketti hintaan 300 € (norm. 400 €) Bonuksena 1 tusina Titleist Pro V1 palloja (arvo 65 €)

- 10 x 50 min opetuspaketti hintaan 550 € (norm. 800 €) Bonuksena 1 tusina Titleist Pro V1 palloja ja 3 Online svingianalyysiä (arvo pallot 65 € + analyysit 120 €)

- 4 x Online svingianalyysi hintaan 100€ (norm. 160 €)


Annan talvella mm. seuraavia opetustunteja svingisi kehityksen tueksi:

- V1 videoanalyysi korkeusnopeus kameroilla (yhteenveto videoklippinä sähköpostiisi)

- Boditrak paineensiirto mittaus (yhdessä V1 videoanalyysin kanssa)

- TrackMan mailan liikeradan ja pallon lentoradan mittaus (raportti sähköpostiisi)

- TrackMan Combine lyöntitesti (raportti sähköpostiisi)

- OnLine svingianalyysi (yhteenveto ja harjoitukset sähköpostiisi)

- K-Coach 3D vartalon liikkeen ja kulmien mittaus lyönnin aikana (raportti sähköpostiisi)

- Lähipeliä: putti, chipit > 30 m, pitch 30 > 90 m

Haluan auttaa koronarajoitteiden aikana myös pelaajia, jotka eivät halua tulla paikan päälle opetukseen tai jotka asuvat muualla Suomessa. Annan mielelläni ohjeita ja vinkkejä sähköpostitse sekä Jan Forsell Golf Academy -facebookin välityksellä. Jos sinulla on omaan golfpeliin liittyviä kysymyksiä, niin lähetä siitä esim. sähköposti minulle, niin autan sinua parhaani mukaan. Annan vinkkejä veloituksetta. Voit myös saada JFGA:n Online svingianalyysiin. Lataa V1 app puhelimeesi, kuvaa svingisi ja lähetä se minulle. Katso ohjeet JFGA:n kotisivuilta.

Ota yhteyttä jos haluat pienryhmä opetustunteja ystäviesi kanssa. Kerää 4-5 ystävää ja sovitaan yhteiset ajat ryhmätunneille.

Tarjoukset ovat voimassa 31.10.2020 asti ja opetustunnit ovat voimassa 1 vuoden. Tilaa tarjouspaketit Jannelta janne@jfga.com

Turvallista talvea, pysykää terveenä!

Janne

Jan Forsell Golf Academy

janne@jfga.com

www.jfga.com

Puh: 0400-302200 


Janne on toiminut golfvalmentajana päätoimisesti vuodesta 1987. Ruotsissa 1987-1999 ja Suomessa vuodesta 2000. Janne on sekä Ruotsin että Suomen PGA:n korkeimman valmentajakategorian haltija ja Suomen PGA:n valmentajakategorian ranking #1. Janne on saanut laajan kansainvälisen koulutuksen USA:ssa ja Ruotsissa sekä henkilökohtaista koulututusta maailman parhailta valmentajilta mm. David Leadbetter, Butch Harmon ja Jim McLean, jotka ovat antaneet Jannelle ainutlaatuisen ja vankan ammattitaidon. Janne valmentaa monipuolisesti aloittelijasta ammattilaisiin. Janne on auttanut ja valmentanut kymmeniä maajoukkue – ja ammattilaispelaajia mm. ET:llä pelanneet Mika Piltz, Pasi Purhonen,Kalle Väinölä ja Tuomas Tuovinen. Jannen opetustunneilla on vuosien saatossa käynyt yli 8.000 oppilasta jotka Suomessa ovat ollet 115 eri klubin jäseniä.

Jan Forsell Golf Academy on ollut golfopetuksen edelläkävijä koko 2000-luvun. Kulloossa Jannella on Suomen parhaiten varustettu golfstudio jossa apuvälineinä käytetään mm. V1 Pro videokuvausjärstelmä 2 korkeusnopeuskameralla, Boditrak paineensiirto mittausmatto,TrackMan 4, mailan liikeradan ja pallon lentoradan mittaustutka ja K-Coach 3D vartalonkulmien ja svingin ajoituksen mittaus. Janne tekee myös Titleist Game – ja Club Fittingiä
Turvallista talvea, pysykää terveenä!Jan Forsell Golf Academy, janne@jfga.com www.jfga.com

puh. 0400-302200

Janne Forsell

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Jan Forsell Golf Academy 

Kullo Golf Club

Jan Forsell 0400 302 200 janne@jfga.com