Jan Forsellin opetusmatka - Oitavos

Jan Forsellin opetusmatka - Oitavos, la 31.10. - la 7.11.2020

Noin neljänkymmenen minuutin päässä Lissabonista, luonnonpuiston alueella sijaitsee luontoa mukaileva design-hotelli Oitavos. Se on rakennettu luonnonkauniille paikalle Atlantin valtameren rannalle.


Elegantista viiden tähden design-hotellista on vain kymmenen minuutin matka viehättävään Cascaisiin. Hotellin linjakkaista ja moderneista huoneista on näkymät joko golfkentälle tai Atlantin valtamerelle. Hotellissa on mm. neljä ravintolaa, kuntosali ja Spa. Hotellin yhteydessä on maailman 100 parhaan kentän joukkoon kuuluva Oitavos Dunes. Luonnon muotoja mukaileva kenttä on erinomainen sekoitus metsä- ja linksväyliä.


Hyvin muotoillut griinit sekä väylät on suunniteltu erittäin pelattaviksi, mutta tarjoavat myös haasteita kaikentasoisille golfareille. Kentältä avautuu paikoittain näyttävät maisemat Atlantin valtamerelle. Jan Forsell tarjoaa matkan osallistujille yhden ilmaisen opetustunnin ennen matkalle lähtöä.
LISÄTIEDOT JA VARAUKSET: Jan Forsell janne@jfga.com puh. 040 030 2200 tai varaa paikkasi suoraan netissä: www.ongolf.fi/opetusmatkat

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Jan Forsell Golf Academy 

Kullo Golf Club

Jan Forsell 0400 302 200 janne@jfga.com