Kevään 2021 uutiskirje ja opetuspakettitarjous!


Jan Forsell Golf Academyn kevään uutiskirje ja opetuspakettitarjous!


Hei Golffaajat,


JFGA:n opetustoiminta siirtyy talven jälkeen Kullooseen. Tervetuloa 21.4 lähtien Kulloon golfstudioon saamaan huippuluokan golfvalmennusta maailmanluokan moderneilla laitteistoilla. Käytössäni on svingin analysointiin ja kehittämiseen mm. Trackman, V1 Pro korkeanopeuskamerat, Boditrak-painonsiirtomittaus sekä K-motion 3D -mittausohjelma.

Minulla on sekä Ruotsin että Suomen PGA:n korkein valmentajakategoria ja olen valmentanut golfareita yli 30 vuotta aloittelijoista ammattilaisiin. Saat aina yhteenvedon opetuksesta harjoitteeneen sekä TrackMan-raportin sähköpostilla.


Tässä tehokkaaseen harjoitteluun sopivat opetuspaketit:


- KEVÄÄN HARJOITUSPAKETTI TARJOUS! 4 x 50 min. opetuspaketti hintaan 240 € (norm. 320€)

- JFGA:n VUOSIJÄSENYYS TARJOUS! 10 x 50 min. opetuspaketti hintaan 550 € (norm. 800 €)Tilaa opetuspaketit Jannelta sähköpostilla – janne@jfga.com

Etu on voimassa 10.5 asti. Voit varata opetusajan kotisivuiltani www.jfga.com tai Kullon kotisivujen kautta. Käytössä on Vellon ajanvarausjärjestelmä, johon et tarvitse tunnuksia tai salasanaa.


UUTTA! Nyt on mahdollista varata TrackMan omaan harjoituskäyttöön tuntiveloituksella. Voit varata ajan ja harjoitella itse Jannen studiopaikalla sovittuina aikoina hintaan 30 €/tunti. Ensimmäinen kerta on Jannen opetustunti hintaan 60 € . Tässä yhteydessä käydään läpi TrackManin toiminta ja saat samalla opetusta ja vinkkejä, mitä yksityiskohtia TrackManillä voit seurata. Ota yhteys Janneen ja sovitaan aika.


Syksyn 2021 GOLFMATKAT!Huomioi myös syksyn opetusmatkat uusiin huippukohteisiin:

Quinta da Marinha/Portugal (lento Lissabon) 10.10 -17.10.2021 ja Ras al Khamai/Arabiemiraatit (lento Dubai) 21.11 -27.11.2021 Varaukset ja lisätiedot www.ongolf.fi/opetusmatkat
Kaikille matkalle osallistujille bonuksena yksi 50 min. opetustunti Kulloossa ennen matkaa.

Ota yhteyttä, niin lähetän sinulle esitteen kohteista ja annan lisätietoa.

Matkat kannattaa varata hyvissä ajoin, koska golfmatkoille on nyt kova kysyntä. OnGolf antaa myös joustavat perutuusehdot. Annan mielelläni lisätietoa.


Käy tutustumassa opetus- ja matkatoimintaan kotisivuillani www.jfga.com


Tervetuloa opetustunneille Kullo Golfiin!

Turvallista kevättä, pysykää terveenä!


Janne

Jan Forsell Golf Academy


Jan Forsell Golf Academy, janne@jfga.com www.jfga.com

puh. 0400-302200


Hyvää kesän odotusta

Janne Forsell

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square